Home
FILMARCHIEF
1 Minuut film
Animatie
Bedrijfsfilm
Culinair
Dierenmanieren
Diverse
Fantasie
Herfst thema
Intro's
Kunst & kitch
Kerst & Nieuwjaar
Lente thema
Muziek & theater
Reizen
Reportages
Steden & dorpen
Toeristisch
Winter thema
Zomer thema
Projecten mailgroep
Seniorennet
FOTOARCHIEF
Pascallekes 2006
Pascallekes 2007
Pascallekes 2009
Beurs langer actief
5 Jaar Seniorennet
Poëziemiddag
INFO
Regels mailgroep
Wedstrijdreglement
Fotoarchief leden
Officiële intro
 

REGLEMENT WEDSTRIJD

 

Addendum reglement voor de mailgroep "Filmen"

Dit addendum maakt integraal en zonder voorbehoud deel uit van de "Regels Mailgroepen" zoals hiervoor beschreven.

  • Onder alle voorwaarden en beperkingen beschreven in de Algemene "Regels Mailgroepen" kunnen de leden van de mailgroep "Filmen" eigengemaakte filmpjes uploaden naar Seniorennet.

  • Het betreft hier enkel eigengemaakte filmpjes, zowel de film als de beelden moeten zelf gemaakt zijn ,men mag geen beelden gebruiken die bijvoorbeeld opgenomen zijn van TV zenders ,er mag geen merk/firma reclame voorkomen in de film, die volledig voldoen aan de in de Algemene "Regels Mailgroepen" beschreven voorwaarden voor "Berichten, mails en materiaal"

  • Om uw eigen films te beschermen vragen wij dan ook om het logo van Seniorennet op uw film te plaatsen. Het is wel zo dat wij al de films reeds beschermen door ze bij Youtube niet openbaar te maken. Hierdoor kan alleen iemand die de link heeft uw film bekijken.

  • De filmpjes kan men uploaden door middel van Wetransfer. De Werkwijze staat beschreven op de website van de mailgroep filmen. Vergeet niet uw Nick name te vermelden.

  • De geüploade filmpjes mogen max. ongeveer 2 Gb.groot zijn, tenzij anders afgesproken met de mentor van de mailgroep "Filmen" voor telkens éénmalige uitzonderingen.

  • De geüploade filmpjes dragen steeds als naam de schuilnaam van het lid van de mailgroep "Filmen".

  • De door de leden gemaakte filmpjes zullen door SeniorenNet in geen enkel geval gebruikt worden buiten SeniorenNet zonder toestemming van het lid van de mailgroep, tenzij als bewijsmateriaal ingeval van overtreding van de bepalingen van de "Regels Mailgroepen", waarvan dit addendum deel uitmaakt.

  • Om deel te nemen aan de Pascallekes is het lid dat een film instuurde verplicht om een puntenlijst in te vullen en in te sturen op het einde van het kwartaal waarin hij zijn film instuurde.
  • De geüploade filmpjes zullen door de Mentor van de Mailgroep in overeenkomstige rubrieken van de Website van de Mailgroep "Filmen" binnen SeniorenNet geplaatst worden

  • Mentor, Administrators, Adviescommissie en Klachtencommissie van SeniorenNet blijven ontegensprekelijk bevoegd in deze materie.

Je inschrijving bij de Mailgroep "Filmen" maakt je automatisch onderhevig aan dit bijkomend Addendum.

Eens per kwartaal en op het einde van het jaar wordt naar de leden een lijst gestuurd om punten toe te kennen aan al de filmpjes van het voorbije jaar. De 3 beste filmpjes worden dan vereerd met een Pascalleke.Eens men 3 Pascallekes gewonnen heeft kan men geen Pascallekes meer winnen.

Copyright Mailgroep Filmen                                                                                        5 oktober 2014

 
WIE, WAT, HOE
Instructie video's
Nieuwe camcorder
LINKS
Software testen
Video bewerking
Video & compressie
Digitale video
ARTIKELS
 
Mailgroep filmen, digitale video & montage
SENIORENNET.BE